Saturday, July 5, 2008

tahun yg ke-18, 17 tahun dah berakhir

Assalamualaikum wbt..

hari ini hari jadi aku..
n bnyak citer yg aku nak citer..
sgalenye adalah citer2 yg best..

0002
bdak2 umah 28 a.k.a. group b kitt attack aku ngan beribu sms yg mengwishkan happu birthday kpd aku.. aku rase amat taching n bersyukur kerana dikelilingi rakan2 yg baik dan mengambil kisah hidupku ini. Antara mereka ialah Izni, Farhan, Fadhilat Nur, Amalina, Ekin, dan Hazirah..
korg mmg sweeet....!!

0030
Raja Amalina bt Raja Abdul Aziz Y!m aku n say "happy birthday..!!
u r still my adik.. muahahaha"

0131
Nurul Atiqah kasi sms kat aku.. "Assalamualaikum, happy birthday, may Allah bless u.."
aku rase amat bahagia.. tringat aku akan setiap detik bersamanya dan keluarganya yg baik2 blake..

0314
Syamimi kasi sms kat aku.. "happy birthday"
aku bertambah happy n ceria.. eventhough tetibe tbangun dr tdo cuz dpt sms mlm2..
i really appreciated it.. so sweet of u..

0614
Ayah call n wish happy besday kat aku.. mama pn ckp skali aku brase amat bahagia. mcm jd anak paling bertuah di dunia.. terima kasih mama kerana melahirkan aku ke dunia ini..

0759
kakak effy kasi sms "happy b'day"
weehaaa..

1156
abang azrin kasi sms yg agak klaka..
dan sbnarnya nak ckp "happy bufday" kat aku jer.. ayatnya mmg hebat..

1419
abang zizi call aku.. tyme ni aku bru nak masuk umah cuz bru lpas mkn tgh hari..
he wishes me happy besday n tanya kat aku "nak besday present aper??"
aku say "hold dulu, nnt kalo azari tpikir nnt azari ckp"

1528
hani kasi balas sms aku stelah bbrape ketika bbalas sms..
"ouh yeke..(br taw aku pnyer bday ialah arini) Hepi besday. smoga pnjg umor n mrh reski. thanx cuz doa kn ak. Presnt 2 ak ushakan k."
thanx hani.. dye janji nak kasi bday gift kat aku.. aku pn tunggu je la.. best.. feeling happy...

1743
aku telefon kakak enny pkai telepon kakak effy.. kakak enny nyanyi lagu happy besday utk aku..
huhu..

1758
hamizi habri ayub wong kasi sms kat aku "pet. hepi bday"
ko mmg stylo.. thanx bro...

1828
batrisya kasi sms "happy birthday abang!"
she is like my cozin .. from s'pore..

2116
azham y!m aku.. n 1st word dye ckp.. "oit besday boy"
thanx dude.. appreciate so much..

2155
amalina rusli a.k.a. mel wish happy birthday mlalui Y!m..
sweet giler.. thanx gurl..

2233
asmidar kasi sms kat aku.. "Arini b'day kn? huhu.. hepi b'day to u.. azhari.. smoge pnjg umur n murah rezky.. smile lwayzz... =)



urmm....
2 je laa..
beside that is having dinner with ma family.. makan spaggheti bolonge.. aku makan 3 pinggan.. n there is also sate kajang.. n lpas makan, abg zelan wish besday n kasi present.. sepasang baju yg amat lawa.. terima kasih wahai kanda..

i love u all..

thanx much 2 evrybody...

Allah yukrimak..

3 comments:

.mell. said...

hurmm.azhari.
2155 hrs is quite to0 late.i'm soo sorry dear.i do remember.its just i was out all day n my phone's dead.one great way to memorate ur bufday though.love you always.xoxox.

h a zii r a h said...

yeah.. bufday dekat2.. adiah ak mane? haha...

LuN said...

happy birthday